кадър: bTVРедактор: БСП ще предложи промени при преизчисляването на пенсиите, като

...
кадър: bTVРедактор: БСП ще предложи промени при преизчисляването на пенсиите, като
Коментари Харесай

Кадиев: Липсата на правителство е заради една дума от три букви

кадър: bTV

Редактор: 

Българска социалистическа партия ще предложи промени при преизчисляването на пенсиите, като се резервира добавката от 50 лв. за всички и ще изиска да се индексират единствено старите пенсии, това съобщи в депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Кадиев в „ Лице в лице “ по bTV.  Той изясни, че социалистите не са съгласни с разновидността, препоръчан от служебния кабинет, тъй като при него хората с ниски пенсии ще получат 40 лв. нарастване, а тези с високи – 60 лв., което не е заслужено.

„ Проблемът на неналичието на държавно управление се състои в една дума от три букви и тази дума е его. Българска социалистическа партия ще си преглътнем егото и към този момент сме го преглътнали ”, коментгира Кадиев упованията за сформиране на държавно управление с третия мандат.

Той беше безапелационен, че без значение на кой ще получи мандата, социалистите ще договарят за сформиране на държавно управление. Кадиев добави, че в градивните диалози с Има Такъв Народ, ИБГНИ и Демократична България за актуализация на бюджета могат да послужат за основа за реализиране на единодушие и за постоянен кабинет.

Ще има доста промени сред първо и второ четене при актуализацията, предвижда депутатът.  „ Финансовото държавно управление най-после няма да може да си познае бюджета, което не е неприятно ”, разяснява Георги Кадиев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР